Houd de batterij opgeladen

Na een moeilijke periode was mijn belangrijkste conclusie: als ondernemer heb ik slecht naar mezelf geluisterd. Te weinig aandacht gehad voor alles wat buiten de zaak viel. Niet op tijd in de gaten gehad dat als je energie geeft, je ook moet laden. Mijn belangrijkste actie: mijn verfgroothandel verkopen, ruimte maken om te leven en voor een frisse start.

Scholing en levenservaring

Ik zag om me heen dat ik de enige niet was die maar doordeed. En ik realiseerde me dat ik met mijn achtergrond en ervaring mensen zou kunnen helpen. Ik wilde dat met dezelfde toewijding en professionaliteit doen waarmee ik ook mijn verfgroothandel runde. Daarom heb ik me tot coach om laten scholen. En daarom kan het voor u interessant zijn om eens met mij te praten. Kijken of ik iets voor u kan betekenen.


Op koers komen

Graag zou ik u hier zeggen wat we gaan doen. Maar individuele coaching hangt altijd samen met individuele omstandigheden en individuele problematiek. Daar zijn geen standaardrecepten voor. Wel kan ik u toezeggen dat u na een intakegesprek weet waar u aan toe bent. Soms zullen we elkaar niet meer zien. In de meeste gevallen geef ik aan waar we mijns inziens het beste kunnen beginnen en waar we naar toe gaan. Alleen als we het daarover eens zijn, gaan we koers zetten.


De coachtrajecten: